martes, 8 de noviembre de 2011

Debat

     Alfredo Pérez Rubalcaba (PSOE), Manuel Campo Vidal (moderador) i Mariano Rajoy (PP)

Ahir per la nit, 7 de Novembre del 2011, es va produir el esperat debat entre els dos grans aspirants a guanyar les eleccions, Mariano Rajoy (PP) i Alfredo Pérez Rubalcaba(PSOE), moderat pel periodista i presentador Manuel Campo Vidal. Com ja sabreu el pròxim 20 de Novembre tindran lloc les eleccions per elegir nou president del govern. Júlia Otero va estar molt pendent d'aquest debat, i així ens ho va voler fer saber amb comentaris que anava publicant contínuament al seu twitter. Aquests van ser alguns dels comentaris que va fer durant tot el debat.


I aquest matí abans de començar el seu programa "Julia en la onda" ha fet un petit escrit al seu bloc amb un títol que resumeix perfectament la idea que va extreure del debat: "La realidad no ha disuadido a nadie".

Aquesta entrada tracta, com no podia ser d'una altra manera, del debat d'ahir a la nit. Fa una reflexió de com ella ho va veure. Seguint la mateixa dinàmica que els comentaris de twitter, no s'ha mostrat en cap moment sorpresa per cap moment del cara a cara. En el últim paràgraf ha volgut enllaçar el debat amb una frase de l'escriptor Arturo Pérez-Reverte, al qual feia una entrevista aquest matí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario