viernes, 4 de noviembre de 2011

Entrevista en Espejo Público

A continuació una entrevista que li van fer a Júlia Otero en Espejo Público, Antena 3, Susana Griso, al setembre 2007.


 

En la entrevista es deixa veure la seva naturalitat i claredat amb que s'expressa Júlia Otero. En ella es mostren els trets característics d'un bon comunicador, és a dir, utilitza l'humor per fer la seva conversació més divertida i per tant que tothom presti atenció allò que diu. Ella respon amb claredat a totes les preguntes que li fan, fins i tot arriba a explicar la seva forma de fer entrevistes, motiva, però a la vegada intenta per mitjà de la persuació, que els seus entrevistats contestin les preguntes que ella fa i que d'un principi intenten evitar perquè poden expressar un punt de vista una mica diferent.

També fa citacions que proporcionen que les persones que l'escolten pensin que és una persona culta. Permet que la gent tingui una millor informació i per tant que li prestin més atenció. El fet que parli tres llengües del territori espanyol també proporciona aquesta mirada de persona culta i en el fet de comunicadora, ho fa més fàcil perquè així pot arribar al públic sense dificultat de que aquest no l'entengui.

Al final de la entrevista deixa veure que ella expressa les coses amb claredat, no és talla en dir que en el seu programa, No em ratllis!, el que predomina és la claredat i la sinceritat, ja que en ell, protagonitzat principalment per nens, es diuen les opinions que te cadascú sobre un tema.

Per tant, arribem a la conclusió que en aquesta entrevista el que més predomina en ella és que és una persona clara.

No hay comentarios:

Publicar un comentario