lunes, 7 de noviembre de 2011

Júlia en la onda


Júlia Otero presenta el programa, "Julia en la onda", des del 2007. És un programa de ràdio que s'emet a través de la Onda Cero. És un programa que s'emet totes les tardes de dilluns a divendres, de 16h a 19h, on Otero dóna la actualitat amb rigor, humor , reflexió i polèmica .

La periodista compta amb un equip de col·laboradors coneguts com els "Gabineteros", que tractaran tots tipus de temes que trobem en l'actualitat. Són un conjunt de persones de tots els àmbits, catedràtics i doctors de història, física, filosofia, sociologia, dret... així com reconeguts escriptors i periodistes de primera línia.

Per tant, el Gabinete el formen: Juan AdriansensAntón Reixa, Espido FreireJorge WagensbergElisa Beni, Jesús de Miguel, Julián CasanovaJavier Sádaba, Lucía Etxebarría, Pilar Rahola, Xavier Sardá y Luis Racionero.


A continuació, us deixem la pàgina oficial del programa on podreu ampliar la informació que us acabem  d'explicar sobre el programa que presenta Otero. Fins i tot podeu escoltar els programes complerts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario